Product was successfully added to your shopping cart.
-->

(0)5 7305050 KONTAKTIRAJTE NAS

0item(s)

Vaša košarica je prazna

PRVOMAJSKO križarjenje OKUSI ITALIJE, ŠPANIJE in FRANCIJE

Hiter pregled

talija, Francija, Španija, severna in osrednja Italija, Provansa, Sicilija, Savona, Rim, Civitavecchia, Palermo, Valencija, Barcelona, Marseilles Costa Toscana je najnovejša ladja v floti Costa Cruises, ki bo prvič zaplula marca 2022. Poganja jo naravni plin, zaradi česar velja za eno najčistejših in najbolj inovativnih ladij na svetu. Ime je dobila po Italijanski pokrajini Toskana, saj njen notranji dizajn odraža Italijansko eleganco, kulturo in pokrajino. Kar 16 restavracij in 18 tematskih barov ponuja tradicionalno Italijansko kuhinjo in vina. Trije zunanji in en notranji bazen, sodoben Spa center s fitnesom, vodni park, teater in kolosej s predstavami in koncerti ter seveda izleti v najlepših mestih, ponujajo potnikom nepozabno zabavo na morju.


**Skupinski odhod (slovenski predstavnik, skupinski prevoz, izleti v slovenskem jeziku) bo izveden pri min. 30 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih, v kolikor bodo to v času potovanja omogočali pogoji ladjarja. V primeru omejitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve programa. Skupinski prevoz bo organiziran pri min. 30 prijavljenih potnikih na transfer. Ponudbo izletov z možnostjo prijave bodo prijavljeni potniki prejeli pred odhodom. Izleti bodo vodeni v slovenskem jeziku pri doseženem minimalnem številu prijavljenih potnikov.


Zaplujte ob sončni obali Mediterana v TOP terminu z najnovejšo in tehnološko najbolj dovršeno ladjo v floti Costa Cruises


Vključen PAKET PIJAČ v času obrokov Pranzo & Cena


Razvajajte se z VRHUNSKO KULINARIKO, 4-hodnimi večerjami in tematskimi meniji


9 vrhunskih tematskih restavracij


Na voljo vam bo palmin spremljevalec, izleti in informacije v slovenskem jeziku* Vodni park, animacija, mini & teen klub za otroke od 3. leta dalje


Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 150€ - paket pijač za otroke PODARIMO!

Od: 709,00 €

Opis izdelka

Program

1. DAN Savona, Italija Odhod: 18:00

2. DAN Marseille, Španija Prihod: 8:30 Odhod: 17:00

3. DAN Barcelona, Španija Prihod: 7:00 Odhod: 17:00

4. DAN Valencia, Španija Prihod: 8:00 Odhod: 16:00

5. DAN Dan na morju

6. DAN Palermo / Sicilija, Italija Prihod: 8:00 Odhod: 16:00

7. DAN Civitavecchia / Rim, Italija Prihod: 8:00 Odhod: 19:00

8. DAN Savona, Italija Prihod: 8:00

 

Odhod : 23.04.2022

8-dnevno križarjenje po programu, nastanitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, vmesni prigrizki), paket pijač Pranzo&Cena za odrasle (pijače na kozarec v času kosila in večerje: voda, sokovi, pivo, vino*) in otroke (do 18. leta vključena voda in sokovi v času kosila in večerje*), pristaniške takse 150€, varstvo otrok od 3. leta dalje, zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, savne, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov (na ladji), Palminega spremljevalca** in organizacijo potovanja.

Obroki so na voljo v samopostrežni in v streženih restavracijah v času ki je vsakodnevno objavljen v dnevnem časopisu in aplikaciji. Okvirne ure obrokov so: zajtrk med 7. in 11. uro, kosilo med 12:00 in 16:00 uro, popoldanski prigrizki med 17. in 18. uro ter večerja od 19. ure. Večerje vključujejo vrhunske 4-hodne večerje in destinacijski meni izpod rok svetovno priznanih Chefov. *Pijače lahko naročate v vseh restavracijah (streženih in samopostrežni) v času kosila in večerje.

DOPLAČILO (v agenciji ali na ladji): napitnine v višini 70 € na odraslo osebo od 15. leta dalje.

Otroci od 4. - 14. leta starosti 35 €, otroci 0-3 leta napitnin ne plačajo.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:

- Štiriposteljna kabina: 100 € na kabino - enoposteljna kabina: na vprašanje - - povratni transfer do pristanišča iz Celja (min. 10 oseb), Ljubljane in Sežane: 130€ po osebi (transfer bo organiziran pri min. prijavljenih 30 osebah) 

- Fakultativni izleti: izleti v slovenskem jeziku bodo na voljo pred odhodom. - Doplačilo za paket Brindiamo 130 €/ odraslo osebo in 80 € za otroke do 18 let.

[profiler]
Memory usage: real: 40108032, emalloc: 39420304
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem